İ
lknur Hanım, görür görmez insanın içini açan, o az bulunur doğuştan zarif insanlardan. Gülümsemesi içten; katiyen profesyonelliğin getirdiği bir şey değil. İşini severek yapanlardan.
Oteli de aynı kendi gibi.. Girer girmez insani kucaklayan cinste. Feminen detaylarla donatılmış, insanı boğmayan ama eksik de bırakmayan, tatlı tatlı kollayan cinste.
Otelin en büyük artısı: Neredeyse onlarca köşe kuytu sunması. Tesis, güzel dört binadan oluşuyor. (Duvarlarda memleketin en eğlenceli taş işçiliği mevcut) Dört binanın dört bahçesi birleşince ortaya çok hoş bir labirent çıkmış. Ağaç altı, havuz başı, çardak altı… En son havuza bakan, kışın çıtır çıtır sobalı çok güzel bir kış bahçesi yapmışlar ki: rüya.
Kahvaltıda, onlarca reçel ve peynirin yanı sıra (hepsini İlknur Hanım bizzat satın alıyor) bu satırların yazarını bitiren ölümcül bir şey çıkarıyorlar: Pişi! Favoriniz bu değilse o zaman elde açma böreğe doğru hamle yapın zira o da çok feci lezzetli.
Yazan: Mutlu Tonbekici Son ziyaret: Haziran 2010
Özellikler:Kredi kartı kabul ediliyor • Geleneksel mimari • Güzel bahçe • Yüzme havuzu • Odalarda televizyon • Odalarda klima • Yaz-kış açık
Konum:Köy içinde
Çocuk politikası:Çocuk kabul edilir
İnternet bağlantısı:Her yerde var
Aktiviteler:Rehberli tur • Doğada yürüyüş imkanı • Bisiklet • Yoga • Rüzgar sörfü
Evcil hayvan politikası:Kabul edilmez
Son yapılan yorum
-
unalozenc
-
N.Y.
-
U.S.A.
-
7.7.2009
- verdiğin paraya
değdi mi?
9
I love olımpos.told all my frıends to vısıt.Especıaly daıly fresh food andfrıendly faces arround.Hıstorıcal places...lots of pıctures.beaıtıful sea .Words are not enough to descrıbe the beauty.see yu agaın.