ODA BAK, FİYAT GÖR

Ziyaretçi Sayıları

Toplam:
Son 1 ay:
Son 1 hafta:

2143
 104
 25

Yakınlardaki Diğer Oteller

  • Adahan İstanbul

    Beyoğlu/İstanbul

    İşte budur! Ünlü banker ailesi Kamondo’lardan kalma bu 140 yıllık “ Belle Époque” binayı, ancak bir arkeolog bu kadar titiz ve sevgiyle hayata döndürebilirdi.

    Oteli Keşfet


  • Palazzo Donizetti Hotel

    Beyoğlu/İstanbul

    Beyoğlu’nda geçen yaz açılan hayli gösterişli bir otel. Bina 19. yüzyıl sonu, Pera’nın ucundan yakaladığı “belle epoque” zamanından kalma. Pera Palas’ın süsünden aşağı yanı kalamayan nefis bir barok kütle.

    Oteli Keşfet


  • Tomtom Suites

    Beyoğlu/İstanbul

    Bina ürpertici zıtlıkları barındıran bir mahallede. Etrafta sefaretler, kiliseler, Fransız Sarayı ve bahçeleri: geçmiş debdebeli zamanların Avrupai anıtları.Diğer yanda derin sefalet: ‘lokal kolorit’in en hası.

    Oteli Keşfet


  • Stories Apart Karakol

    Beyoğlu/İstanbul

    Bina tek kelimeyle muhteşem. 1900’lerin başında, Fransız mimarisinde yapılmış. Söveli tarihi cephesine uzun uzun bakmaktan insan kendini alamıyor.

    Oteli Keşfet


  • Ansen Suites

    Beyoğlu/İstanbul

    İstiklal Caddesi’ne bir taş atımı mesafede. Geniş ve ferah suitlerin her biri cesur renklerle ve hip bir stilde döşenmiş. Hepsinde mutfak, oturma grubu ve çay kahve yapma imkanı var. Fakat en şahanesi en yukarıdaki çatı suiti! Başlı başına bir daire olan bu suitten Boğaz’ın yarısı görünüyor. İstanbul’un sevdiğimiz curcunasına kuşbakışı!

    Oteli Keşfet


  • Stories Apart Kuloğlu

    Beyoğlu/İstanbul

    Yeri müthiş! İki kilometrelik bir daire içinde İstanbul'un en iyi kafeleri, barları, kitapçıları, sinemaları... Biraz ötede İstanbul'un en güzel meyhanelerinin, baharatçılarının, balıkçılarının bulunduğu Balıkpazarı ve Çiçek Pasajı.

    Oteli Keşfet


  • Jupiter Suits

    Bina, ağaçlı havuzlu nefis bir bahçe içinde iki katlı çok güzel bir villa. Neo klasik stilde döşenmiş, şık, sıcak, ruhu olan misafirperver bir ev.

    Oteli Keşfet


  • Nomade Hotel

    Sultanahmet

    Şık, sevimli bir eski eser restorasyonu. İyi döşenmiş bir ev ortamı sunuyor. Bitişikteki Rumeli Cafe hafif bir yemek için ideal.

    Oteli Keşfet


  • Celal Sultan Hotel

    Sultanahmet

    Tarihi İstanbul'un merkezinde, sessiz bir sokak içinde, sessiz bir sokak içinde, başarılı bir eski eser restorasyonu. Alaturkalıktan uzak. Konforlu.

    Oteli Keşfet


  • Senatus Hotel

    Sultanahmet/İstanbul

    Sultanahmet’in en sevilen sokağında yep yeni gıcır gıcır bir otel...

    Oteli Keşfet


  • Beyaz Ev Otel

    Ağva / Istanbul

    Bahçe uçtan uca nehir kenarında, bol ağaçlı, yeşil. Derede su kaplumbağaları, su samurları, bol balık yaşıyor. Kahvaltı masasında oturup olta sallamak mümkün

    Oteli Keşfet


  • Hotel İbrahim Pasha

    Sultanahmet

    Sultanahmet Meydanına iki adım uzaklıkta, uygar ve şık bir küçük otel. Odalar konforlu, aydınlık.

    Oteli Keşfet


N efes kesici bir bina: Neoklasik mimarinin doruk noktası. Beyoğlu’nun en güzel dönüşen sokağının başında. Tavanlardaki kalem işleri rüya gibi... Teras oda Ayasofya’ya bakıyor.

“Kumbaracı”, Beyoğlu’nun son zamanların en güzel dönüşen/gelişen sokağı. Adı nereden geliyormuş diye İstanbul’un Ansiklopedik Öyküsü kitabına baktım, “Bir tür silah olan Humbara’yı (içi barut ve metal parçalarıyla doldurulmuş demir top) icat etmiş ve Osmanlı ordusu için bunu geliştirmiş olan ve sonradan Müslüman olup Ahmet Paşa olacak olan Kont Boneval’in ikametgahı Beyoğlu’ndaki bu sokaktaydı” diyor. Paşanın evi kayıp ama güncel Türkçe’deki kumbara lafı da buradanmış: İçine metal (para) atılan top (kutu)

Sokak, İstiklal Caddesi’nin kumbarası gibi. Bir tiyatro, bir kuklacı dükkanı, bir antika tamircisi, iki otel ve dört beş güzel lokanta sırayla dizililer. Stories Apart Kumbaracı, yokuşun İstiklal tarafında: Beyaz bir kuğu gibi. Son zamanların en şık restorasyonu ve oteli. Hemen altında “Morro” İtalyan lokantası. Nefis pizzaları var. Odalar Stories standardında: Şık, rahat, fonksiyonel. Biraz ötesi Asmalımescit.


  • Özellikler:Odalarda telefon  •  Odalarda televizyon  •  Odalarda klima  •  Yaz-kış açık  •  Kredi kartı kabul ediliyor  •  Geleneksel mimari
  • Konum:Şehrin içinde  •  Tarihi yerleşim içinde
  • Restoran:Yemek servisi yok
  • Çocuk politikası:Çocuk kabul edilir
  • İnternet bağlantısı:Her yerde var  •  Ücretsiz
  • Evcil hayvan politikası:

    Kabul edilmez

Gelmek istiyorum yeriniz var mı?

TÜM YIL AÇIK
Geliş Tarihim:
Kaç gece
Kaç kişi
büyük

0-5 yaş

5-12 yaş
Oda tercihi
Adı Soyadı
E-mail
Telefon
Not: Formunuz otele direkt gidiyor. Cevap alamazsanız oteli arayın